ANKARA / MAMAK - Hurin Yavuzalp İlkokulu

DIGIKIDS

Kuruculuğunu Fevzi Paşa İlkokulu (Sivas) ve Ahmet Mithat Efendi İlkokulunun (İstanbul) yaptığı "DigiKids" adlı eTwinning projesi okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır. Projeyi okulumuz İngilizce Öğretmeni Zeynep AKTAŞ yürütmektedir. Proje 4 ay sürecek şekilde 10 Türk ve 6 yabancı ortaklı oluşturulmuştur. Okulumuzda öğrenim gören bazı 4. sınıf öğrencileri ile işbirliği içerisinde çalışmalara başlanmıştır.

Projenin amacı, Web2.0 araçlarını kullanarak öğrencilerin kendileri tarafından oluşturulacak çeşitli etkinliklerle İngilizce öğrenmelerini sağlamaktır. Aynı zamanda öğrencilerin kendi İngilizce öğremne süreçlerinde aktif olmaları, öğrencilerin topluluklara katılmaları, hedef dilde paylaşmalarına izin verme, dil öğrenimi ile dijitale geçme, yaratıcılık, sorumluluk alma ve kendi kendine öğrenme becerilerini geliştirmeleri beklenmektedir.

08-02-2021

Yayın: 08.02.2021 - Güncelleme: 08.02.2021 23:18 - Görüntülenme: 338