ANKARA / MAMAK - Hurin Yavuzalp İlkokulu

Matematiği Sanatla Öğreniyorum

MATEMATİĞİ SANATLA ÖĞRENİYORUM

Sınıf Öğretmenimiz Satı SAMUT' un Katıldığı, "Matematiği Sanatla Öğreniyorum" e Twining projesi uygulanmaya başladı.

05-11-2020e Twining, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupadaki en heyecan vericiöğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele ( öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler...vb) yönelik bir  platform sunmaktır. 2005 yılında Avrupa Komisyonunun öğrenme programının ana hareketi olarak başlatılan eTwining, 2014 yılından bu yana AB Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor Programı Olan Erasmus+' a, sıkı bir şekilde entegre edilmiştir.

"Matematiği Sanatla Öğreniyorum" e Twining Projesi

05-11-2020"Matematiği Sanatla Öğreniyorum" projesinde çocukların eğlenerek, yaparak, yaşayarak kalıcı öğrenmelerini sağlayarak aynı zamanda farklı sanat dallarıyla matematik konularını ifade ederek becerilerini ortaya çıkartmaları amaçlanmıştır.

"Matematiği Sanatla Öğreniyorum" e Twining Projemizin Tanışma Webinarı Yapıldı

05-11-2020Ülkemizin farklı şehirlerinden ve yutdışından katılan proje üyelerimiz arasında çok güzel bir uyum oluştu. Oldukça verimli geçen ilk webinarımızda proje hakkında bilgilendirmeler de yapıldı.

Yayın: 08.11.2020 - Güncelleme: 20.01.2023 16:46 - Görüntülenme: 400