ANKARA / MAMAK - Hurin Yavuzalp İlkokulu

20 KASIM ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLADIK

ATAMIZI SAYGI, MİNNET VE ÖZLEMLE ANDIK

Ekm

Erasmus Days etkinlikleri kapsamında daha yeşil bir dünya için öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla okul bahçemize ağaç diktik.

ANKARA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ERASMUS+ OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU

“YABANCI DİL SEFERBERLİĞİ” PROJESİ

• Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğü - Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu “Yabancı Dil Seferberliği” Projesi kapsamında Avrupa Diller Günü’nü okulumuzda İngilizce Öğretmeni ZEYNEP AKTAŞ’ın öğrencileri ile birlikte hazırlamış olduğu “ÇEŞİTLİ AVRUPA DİLLERİNDE 1,2,3 DİYORUZ” etkinliği ile kutluyoruz.

Avrupa Diller Günü Nedir?

Avrupa Konseyi, her yıl 26 Eylül’ü Avrupa Diller Günü olarak ilan etmiştir. Avrupa diller Günü’nün genel amaçları;

• Toplumu dil öğrenmenin önemi hakkında bilinçlendirmek, çok dilliliği ve kültürler arası anlayışı geliştirmede dil öğrenmenin etkisine dikkat çekmek;
  • Avrupa’nın korunması ve beslenmesi gereken dilsel ve kültürel zenginliğini geliştirmek;
  • Okul içinde veya okul okul dışında, ister profesyonel ihtiyaçlar için isterse de okumak ya da eğlence ve seyahat amaçlı olsun hayat boyu dil öğrenimini teşvik etmektir.

Ağu

04.09.2023 tarihi itibariyle uyum haftası başlıyor. 2,3 ve 4. sınıfla öğrencilerimizin ders kitapları dağıtıldı. 1. sınıf öğrencilerimizin ders kitapları onları sınıflarında bekliyor.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Hazırlıkları