ANKARA / MAMAK - Hurin Yavuzalp İlkokulu

FARKLARIN BİRLEŞİMİNDEN ÇOCUĞUN GELİŞİMİNE

Okulumuz Anasınıfı/C Şubesi Okul Öncesi Öğretmeni Kevser YEŞİL ERİŞİK' in yer aldığı eTwinning projemiz EKİM ayımda başladı. Avrupa projemiz Türkiye, Sırbistan, Azerbeycan ve Romanya olmak üzere dört ülkenin katılımıyla EKİM 2020- MART 2021 ayları arasında uygulanacaktır.

Erken çocukluk eğitimine yönelik, dünyada uygulanan farklı birçok öğrenme yaklaşımı bulunmaktadır. Bu yaklaşımlardan her biri çocukların bilişsel, dil, sosyal, duygusal, psikomotor ve öz bakım becerilerini destekler ve çocuklara birden fazla öğrenme ortamında öğrenme imkanı sağlar.

Çocukların proje kapsamında High Scope, Reggio Emilia, Montossori, Orf Shulwerk, Woldorf be Bank Street yaklaşımlarından aktivitelerle eğitim öğretim sürecine aktif katılımları sağlanacaktır.

"Farkların Birleşiminde Çocuğun Gelişimine" eTwinning Projesi çalışmalarında okulumuz öğretmeni, Kevser YEŞİL ERİŞİK' e başarılar dileriz.

30-04-2021

Yayın: 30.04.2021 - Güncelleme: 20.01.2023 17:01 - Görüntülenme: 179